Kulu'da Elektrikli Bisiklet Devrildi: 1 Yaralı

Kulu'da Elektrikli Bisiklet Devrildi: 1 Yaralı

Konya'nın Kulu ilçesinde elektrikli bisikletin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde saat 09.45 sıralarında hastane kavşağında meydana gelen bir kazada, elektrikli bisikletin devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Kazanın meydana geldiği sırada İ.B. isimli kişi elektrikli bisikleti kullanıyordu. Ancak bisikletin kontrolü sürücüden çıktı ve bisiklet devrildi. Kaza sonucunda sürücü İ.B. yere savruldu ve yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralıya ilk müdahale yapıldı. Daha sonra ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili olarak olay yerine intikal eden güvenlik güçleri tarafından bir soruşturma başlatıldı. Kazanın sebebi ve detayları üzerindeki incelemeler devam edecek.

Elektrikli Bisiklet Devrildi: 1 Yaralı

Elektrikli Bisiklet Devrildi: 1 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber