'Hemşerilerimizin ve İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı Kutluyorum'

'Hemşerilerimizin ve İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı Kutluyorum'

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Göksoy Mesajında;

"Bir bayrama daha erişmenin sevincini, mutluluğunu teşkilatımızla ve tüm hemşerilerimizle ile birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz.

Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı en anlamlı günlerdir. Bayramlaşmak barışmaktır, bayramlaşmak kucaklaşmaktır, bayramlaşmak yardımlaşmaktır. Bayramlar, paylaştıkça anlam kazanır. Kurban, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. Kurban, Allah'a, kardeşlerimize, kardeşliğe ve dayanışmaya yakınlaşmadır. Bu mübarek Kurban Bayramı'nda birbirimize daha bir candan sarılalım, birbirimizin imdadına koşalım, sevinçte de kederde de bir olduğumuzu gösterelim. Bu anlamda sizleri büyük bir heyecanla bekleyen büyüklerimizi ziyaret edelim, onları unutmayalım. Onlar bizim birlik ve beraberliğimizin nişanesidir, ihmal etmeyelim. Yine yetimlerimizin, öksüzlerimizin ve hastalarımızın yanında olalım onları sevindirelim. Mübarek Kurban Bayramında bu anlayışın, bu atmosferin pekişmesine, güçlenmesine, safların sıklaşmasına, gönüllerin bütünleşmesine vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ilimize, ülkemize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum"dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber