Hisar Sigorta Karaman Şubesi Açılışı Gerçekleştirildi

Hisar Sigorta Karaman Şubesi İçin Açılış Programı Düzenlendi.

Türkiye’de faaliyet gösteren sigorta aracıları içinde en yüksek kalitede sigortacılık hizmeti ve danışmanlığı veren, sigortalılar tarafından olduğu kadar sigorta şirketleri tarafından da tercih edilen sigorta aracısı olmak vizyonu ile yola çıkan Hisar Sigorta Karaman Şubesi dualarla açıldı.

İmaret Mahallesi 130.Sokak No.19’da hizmete giren Hisar Sigorta Karaman Şubesi açılışına firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldılar.

Son dönemde ekonomideki hareketliliğe göre artan araç ve malzeme fiyatlarının sigorta fiyatlarına yansımasından bahsedildiği açılışta Hisar Sigorta olarak Ev Sigortaları (Konut, Dask), Araç Sigortaları (Kasko, Trafik), Şirket Sigortaları (Kurumsal Sağlık, İşyeri, İnşaat) gibi birçok alanda tamamlayıcı hizmetler ile uygun ve hızlı çözümler üretildiğinin altı çizildi.

Sigorta hizmetlerine dikkat çekilen açılışta manevi sigortalarımız da ihmal edilmedi. Kuran-ı Kerim Tilaveti ve konuşmaların ardından yapılan dua ile birlikte kurban kesimi de gerçekleştirildi.

Hisar Sigorta hizmetleri www.hisarsigorta.com adresinden erişilebileceği gibi 0850 6000 777 numaralı telefon ile de ulaşılabilir.

acilis-1.jpg

acilis-2.jpg

acilis-3.jpg

acilis-10.jpg

acilis-11.jpg

acilis-12.jpg

acilis-16.jpg

acilis-19.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber