Savaş Kalaycı’nın Mevlid Kandili Mesajı

Savaş Kalaycı’nın Mevlid Kandili Mesajı

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 26 Eylül 2023 Salı günü idrak edeceğimiz Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Karaman halkı ve milletimiz başta olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik eden Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşrifini müjdeleyen bu müstesna ve kutlu gecenin; memleketimize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisiyle, birlik ve beraberliğimize, sağlık ve berekete vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın Mevlid Kandili’ni en kalbi duygularımla kutlayarak, Karamanlı hemşehrilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber