İmam Hatip Lisesinde Ayşegül Genç Konferansı

İmam Hatip Lisesinde Ayşegül Genç Konferansı

Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde 07/03/2017 tarihinde yazar Ayşegül GENÇ tarafından sunulacak olan “Kelimeler Kavramlar” konulu söyleşi programı düzenlenecektir.

Konuya ilgi duyan Karamanlıları programa davet eden Okul Müdiresi Fahriye ÖZKAN şunları söyledi. “Bu gün değerlerimizi ifade eden kelime ve kavramlarımızın birçoğu ya unutulmuş durumdadır ya da içleri boşaltılmıştır. Değerli yazarımız ve öğrencilerimizle bu kelimeleri konuşup tartışacağız. Programımıza ilgi duyan herkes davetlidir.” 

Ayşegül GENÇ Kimdir? 

1978 yılında Konya’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği bölümünden 1999 yılında mezun oldu. 

Sayıların ciddiyetinden kaçtığı gün, kendini kelimelerin eşiğinde eğlenirken buldu. 

Çeşitli dergilerde deneme ve öyküleri yayımlandı. 

2007 yılından beri Genç Dergi’de yazan Ayşegül Genç, evli ve iki çocuk annesidir. 

Yayınlanmış kitapları: 

-    Metropol Bedevisi 

-    Ölü Serçe Dönemeci

-    Çile Kırgını

-    Dünyayı Kurtaran Kız 

-Kuğu Boynu

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber