İmiş Günenç Miraç Kandili Mesajı

İmiş Günenç Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç Miraç Kandili Mesajı;

“Miraç; Peygamber Efendimizin, Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile önce Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yaptırılan hikmet yüklü yolculuğu ifade eder.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'in önce Mescid-i Aksa'ya daha sonra semaya yaptığı yolculuğu ifade eden kutlu buluşmanın gerçekleştiği bu mübarek gecenin, İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, bu güzel gecenin tüm İslam coğrafyasına huzur mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.

Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur. Bu mübarek günde gönül dünyamızı, kötü duygulardan temizleyelim. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, bizi birbirimize yaklaştıracak, uzlaşmacı tavırlar sergilemenin yollarını arayalım.

Millet olarak içerisinde büyük hikmetler barındıran Miraç Kandili’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile, feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilimizin sevgi ve birlik hislerimizi kuvvetlendirmesini diliyor, dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimizin  ve hemşehrilerimizin Miraç Kandili’ni kutluyorum..

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber