İstanbul Havalimanı’nda Yolcuları İlk Emse Karşılayacak

İstanbul Havalimanı’nda Yolcuları İlk Emse Karşılayacak

Emse’nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Muslu Oğuz, “İstanbul Havalimanı’nın inşasının olduğu kadar içindeki teknolojinin de yerli olması güven ve gurur veriyor” dedi.

Açılışını tüm dünyanın dört gözle beklediği İstanbul Havalimanı’nın kiosk cihazları Emse’ye emanet. 38 yıldır ürettiği teknoloji ile özellikle havalimanlarında iş kalitesini kanıtlayan Emse, İstanbul’un yeni havalimanına 102 adet Self Check-in Kiosk ve 35 adet Self Bag Drop Kiosk cihazı yerleştirdi.

Emse’nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Muslu Oğuz, “İstanbul Havalimanı’nın inşasının olduğu kadar içindeki teknolojinin de yerli olması güven ve gurur veriyor” dedi.

Sıra çağrı sistemlerinde (sıramatik) Türkiye’nin pazar lideri olan, aynı zamanda LCD ekranlı bilgi sunum panelleri (kiosk), elektronik mesaj panoları, hemşire çağrı sistemleri ve dijital bilgilendirme ekranları üreten, kısa süre önce yeni cihazı 'Fast Bag'i tanıtan Emse, hizmetlerini İstanbul Havalimanı’nda da sürdürecek. İstanbul Havalimanı’nın yolcu otomasyonu cihazları (Check-in Kioskları, Bagaj Teslim Cihazları, Digital Çağrı Sistemleri) Emse A.Ş. tarafından yerli üretimle geliştirildi. Dünyanın dört gözle beklediği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı yapılan havalimanında Emse de teknolojisiyle yer aldı.

Yerli teknoloji güven ve gurur veriyor

Tamamen yerli üretim 102 adet Self Check-in Kiosk ve 35 adet Self Bag Drop Kiosk cihazını İstanbul Havalimanı için kullanıma hazır hale getirdiklerini belirten Emse’nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Muslu Oğuz, böylesine büyük bir projede yer alacak olmalarını özellikle Türk Hava Yolları (THY) ihalelerinde kendilerini kanıtlamalarına ve süre konusunda iyi referanslar elde etmelerine bağladığını söyledi. Avrupalı rakipleriyle sıkı bir rekabet sonucu ihaleyi aldıklarını anlatan Oğuz, 40 kişilik ekibin dış giydirme, iç donanım ve tüm yazılımlarıyla projeyi 55 gün gibi çok kısa bir sürede tamamladığını ve kurduğunu söyledi. Oğuz, diğer projelerde olduğu gibi İstanbul Havalimanı’nda da ürünleriyle işlemlerin hızlı bir şekilde gerçekleşmesine katkıda bulunacakları için mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Oğuz, İstanbul Havalimanı’nın inşasının olduğu kadar içindeki teknolojinin de yerli olmasının güven ve gurur verdiğinin altını çizdi.

Editöre Not: 1980 yılında kurulan Emse, sıra çağrı sistemleri (sıramatik), LCD ekranlı bilgi sunum panelleri (kiosk), elektronik mesaj panoları, hemşire çağrı sistemleri ve dijital bilgilendirme ekranları üreten bir mühendislik firması. Havayolu otomasyonunda ciddi ürünler üreten Emse, Türk Hava Yolları (THY) ile yerli havacılık ürünleri geliştirirken sıramatikte ise Türkiye’de pazar lideri konumda.

Kurumsal çözümler sunan, sürekli yeni ürünler geliştiren Emse’nin hizmet verdiği kurumlar arasında THY’nin yanı sıra, Ziraat Bankası, Halkbank, Şekerbank, Vakıfbank, Anadolubank, Türk Telekom, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası gibi Türkiye’nin en büyük bankaları bulunuyor. Üretim merkezi Ankara olan Emse, başta Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Almanya, Katar, Fas, Tunus, Ürdün, Kuveyt, Bahreyn, Kazakistan, Gürcistan ve Sudan olmak üzere 32 farklı ülkeye ihracat yapıyor.

İstanbul Havalimanı’nda Yolcuları İlk Emse Karşılayacak

İstanbul Havalimanı’nda Yolcuları İlk Emse Karşılayacak

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber