Jolly Tour Temsilcileri KMÜ'de Öğrencilerle Buluştu

Jolly Tour Temsilcileri KMÜ'de Öğrencilerle Buluştu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri Jolly Tour temsilcileri ile bir araya gelerek kariyer ve iş olanakları hakkında bilgi edindiler.

Jolly Tour Ankara, İstanbul ve İzmir Bölge Temsilcileri Suat Fazlıoğlu, Ramazan Koparal ve Çağatay Yasin Demirel’in konuşmacı olarak yer aldığı söyleşiyi KMÜ Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ile Aşçılık Programından çok sayıda öğrenci ilgiyle takip etti.

Söyleşide Jolly Tour yetkilileri firmanın tanıtımını yaparak bu yıl 30’uncu yılını kutlayan firma hakkında öğrencilere bilgi verdiler. Yetkililer, sektörün gerektirdiği çalışma şartları ve imkânlarından bahsederek firmada acente temsilcisi ve otel rehberi olarak görev alacak personelin otel ve misafirler arasında bağlantıyı kuracak kilit kişiler olduğunun altını çizdiler. Yetkililer ayrıca firmalarında çalışan kişilerin çalışma süreleri boyunca edinecekleri tecrübe sayesinde gerek firma içerisinde gerekse başka firma veya alanlarda kariyer ve iş bulma aşamasında avantaj sağlayacaklarını vurguladılar.

Söyleşi, firma yetkililerinin öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplandırmasıyla sona erdi. Söyleşinin ardından firma yetkilileri öğrencilere staj ve iş başvuru formları dağıtarak kendileri ile çalışmak isteyen öğrencilerle birebir görüşme gerçekleştirdiler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber