Karaman Beklediği Kara Kavuştu

Karaman Beklediği Kara Kavuştu

Karaman'da cuma günü kar yağışı ile başladı

Karamanlılar, uzun bir süre boyunca kar yağışını beklemişlerdi ve bu gece sabaha karşı beklenen an sonunda geldi. Kent, uzun bir süre sonra beyaz bir örtüyle kaplandı. Kar yağışı, şu ana kadar trafikte herhangi bir aksamaya yol açmadı.

Geceden sabaha doğru başlayan kar yağışı, sabah şu saatlerde etkili bir şekilde sürüyor ve şehir, beyaz bir peri masalına döndü. Karamanlılar, uzun süre sonra karın tadını çıkarmanın keyfini yaşayacaklar.

Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının birkaç gün boyunca devam edeceğini ve yer yer yoğunlaşabileceğini bildirdi. Sürücülerden, kar yağışının neden olduğu kaygan yollarda dikkatli olmaları isteniyor. Trafikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için belediye ekipleri, yol bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Karamanlılar, uzun bir süre sonra kar yağışıyla buluşmanın keyfini çıkarıyorlar. Kentte beyaz bir örtü oluşturan kar, hem görsel bir şölen sunuyor hem de kış mevsiminin tadını çıkarmak isteyenlere fırsat veriyor.

karamanhavadurumu.jpg

kar2.jpg

kar3.jpg

kar5.jpg

kar6.jpg

kar55.jpg

kar454.jpg

kar56665.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber