Yeniden Refah Partisi Karaman’da İlk Sınavını Basın Önünde Verdi

Karaman’da düzenlenen programda parti yönetimi ve adaylar basın karşısına çıktı.

Yeniden Refah Partisi  Genel Merkez önderliğinde, Karaman İl Teşkilatı'nın organizasyonunda, 30 Ocak 2024 günü, saat 19.30' da Kent Otel'de basın toplantısı düzenledi. Karaman'ın il, ilçe meclis üyeleri; belde, ilçe ve il merkez belediye başkan adayları Karaman kamuoyuna sunuldu.

Karaman'ın en önemli lezzetlerinden biri olan arabaşı çorbasının tatlandırdığı akşamın açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisinin Karaman İl Başkanı Ahmet Taşkıran yaptı. Yeniden Refah Partisi'nin 'Ahlaklı Belediyecilik' anlayışıyla bu göreve hazır olduğunu açıklayan Taşkıran, tüm parti teşkilatına ve basın mensuplarına hoş geldiniz dedi.  

Hemen ardından Karaman İl Sorumlusu Eşref Yekdeş, Genel Merkez Bölge sorumlusu Abdullah Şek ve en son Genel Merkez MKYK üyesi Mustafa Sarı açılış konuşmasını yaptı.
Önce il ve ilçe meclis üyelerinin tek tek tanıtıldığı gecede, Kazımkarabekir Belediye Başkan Adayı İbrahim Gür, Akçaşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Demirbaş, Ayrancı Belediye Başkan Adayı Mustafa Büyükparmaksız ve Sudurağı Belediye Başkan Adayı Muzaffer Arslan sahne aldı.

Son olarak Karaman Merkez Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş tanıtıldı.

Karaman Merkez Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş kimdir?

Zengenli Çeliktaş, 1974 yılında Hollanda' da doğdu. İlk ve ortaokulu Karaman' da okuyan Elif Çeliktaş, Hollanda’da büyüdü.

İki ülke arasında yaşayan Durdu Elif Çeliktaş, Karaman'da yaşamayı seçti. Evli ve üç çocuk annesi olup, şimdi minik bir toruna da sahip. 32 yıldır Karaman' da esnaf olarak tanınan Çeliktaş,  yıllarca bağlantıda olduğu Hollanda' daki belediyeciliği gözlemlediğini ve Karaman halkı için bu göreve hazır olduğunu açıkladı.

D. Elif Çeliktaş, "Milli görüşü temsil eden, kadına değer veren Yeniden Refah Partisi teşkilatının içinde olmaktan onur duyuyorum. Yurt dışındaki belediyecilik anlayışını biliyorum, Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan 'ın da desteğiyle ' Yeniden Refah' için geliyoruz" dedi.

Akçaşehir Belediye Başkanı Yasin Demirbaş Kimdir?

1971 doğumlu, evli ve iki  cocuk babası Milli Savunma Bakanlığı Nato' dan emekli olan Demirbaş,  "Milli Görüş çatısı altında daha güzel yarınlar için Akçaşehir' deki halkımız için biz de varız" dedi.

Karaman'ın en genç Belediye Başkan Adayı Muzaffer Arslan Kimdir?

1995 Karaman Merkez doğumlu. Ortaokul ve Liseyi Karaman Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okudu. Askerliğini askerî personel olarak tamamladı.  2019 yılında Siyasete Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı olarak giriş yaptı. 2022 yılında Karaman İl Yönetime dahil oldu ve bir çok görevlerde yer aldı. SPora, özellikle de futbola çok değer veren Muzaffer Arslan,  2022 yılında Karaman' ın bir futbol kulübünün yönetimine dahil oldu. Şu an gayrimenkul ve galeri sektöründe işletme sahibi olarak bir girişimci. Muzaffer Arslan,  bu göreve talip olma niyetini rahmetli Necmettin Erbakan'ın şu sözleriyle açıkladı.
"Kıymetli gençler! İnsanların hayrı ve saadeti için tüm gücünüzle çalışın. Her nefesin hesabının verileceğini bilerek, hayır yolunda çalışın. Ömrünüzün sonuna kadar insanlığa hizmete devam edin." dedi.

Ayrancı Belediye Başkan Adayı Mustafa Büyükparmaksız Kimdir?

Karaman Ayrancı Dokuzyol Köyü'nde 1987 yılında doğdu. Ortaokul ve liseyi Ayrancı da okudu, halen Siyaset bilimi konusunda üniversiteye devam etmektedir.  Evli ve üç çocuk babasıdır.  Büyükparmaksız Karaman'da esnaflık yapmaktadır.

Kazımkarabekir Belediye Başkan Adayı İbrahim Gür Kimdir?

Aslen Kazımkarabekirli olup, Selçuk Üniversitesi Muhasebe Bölümü mezunu. 1993 yılında polis olarak başladığı meslekte, emniyet teşkilatının farklı birimlerinde uzun süre görev yaptı. Milli Görüş davası ve Erbakan Hoca sevdasıyla üniversite zamanlarında tanıştı. 2020 yılında emekli olduktan sonra, "Sevdam" dediği Kazım Karabekir'e döndü ve son iki yıldır bağımsız aday olmak için siyasi çalışmalarına başladı. Ancak yaptığı araştırmalar ve Teşkilatın samimiyeti kendisini Yeniden Refah Partisi'nden aday olma konusunda çok etkilemiştir.
Mesleğinin kendisine kattığı en önemli değerlerin disiplin ve otorite olduğunu ifade eden Gür, düsturunun dürüst ve ahlaklı belediyecilik olduğunu ifade etti.
"Ahlak yoksa; adaletsizlik vardır, rantiye vardır, yandaşlık vardır, bankamatik memurluğu vardır, tembellik vardır. Biz 'Ahlaklı Belediyecilik' anlayışıyla tüm olumsuzlukların önüne geçecek ve var gücümüzle Kazım Karabekir halkına hizmet için çalışacağız. .
Bunu hepinizin huzurunda şeref sözü olarak veriyorum." dedi.

yenidenrefah-1.jpeg

yenidenrefah-2.jpeg

yenidenrefah-3.jpeg

yenidenrefah-4.jpeg

mustafa.jpg

2222.jpg

3333.jpg

yenidenrefah-6.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber