Karaman'da Bugün Yedi Vatandaşımız Toprağa Veriliyor

Karaman'da Bugün Yedi Vatandaşımız Toprağa Veriliyor

Karaman'da vefat eden yedi vatandaşımız öğle ve ikindi namazları sonrası toprağa verilecek.

 

fadimtekin.jpgAslen Dağkonak Köyünden olup Larende Mahallesinde ikamet etmekte olan Fadim Tekin (94) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Şubat Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

isagunes.jpg

Aslen Başkışlalı olup Pirireis Mahallesinde ikamet etmekte olan İsa Güneş (66) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Şubat Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Kozlubucak Köyünden olup Mahmudiye ikamet etmekte olan Mustafa Uçar (72) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Şubat Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Hadimli olup Mümüne Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Sevim Candan (66) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Şubat Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

zelihaersahince.jpg

Aslen Göztepe Köyünden olup Larende Mahallesinde ikamet etmekte olan Zeliha Erşahince (97) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Şubat Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

aysekilic.jpg

Aslen Karamanlı olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Kılıç (56) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Şubat Perşembe günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Hafsa Yaren Coşkun (4) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Şubat Perşembe günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.
 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber