Milli Görüş Belediyeciliği Mihenk Taşı Olmuştur

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Mehmet Karakaş ve ekibinden ziyaret

Seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin belediye başkan adaylarının da çalışmaları hızlanıyor.

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Mehmet Karakaş ve il teşkilatı da bu kapsamda basın ziyaretlerine hız veriyor. Karaman Habercisi Selman Çolak’ı da ziyaret eden ekip iktidar yolunda yerel yönetimlerle başlangıç yapmak istiyor.

Milli Görüş belediyeciliğine vurgu yapan Karakaş “Konya'da başlayan Milli Görüş Belediyeciliği daha sonra 30 İl'e yayıldı ve hala bugün Konya Belediyeciliği Milli Görüş Belediyeciliği tarafından çizilen program ile sürdürülmekte ve Türkiye'de örnek bir Belediyeciliktir. Milli görüş belediyeciliği ile Karaman'ın tanışma vakti gelmiştir. Başka bir sayfa açmanın vakti gelmiştir. Milli görüş belediyeciliği ortadadır. Emaneti geri alacağız” dedi.

Saadet Partisi ayrıca yaptığı tarihi konuşma sırasında hayatını kaybeden Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in de bir broşürünü ile seçmene ulaşıyor.

saadet2.jpg

saadet1.jpg

saadet5.jpg

img-1395.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber