Karaman Belediyespor’da İstişareler Sertan Eser Dedi

Karaman Belediyespor’da İstişareler Sertan Eser Dedi

Karaman Belediyespor yeni sezonda Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Karamanlı Sertan Eser’e emanet

Karaman Belediyesi’nde yönetimi devralan Savaş Kalaycı ve ekibi yaptığı çalışmalar neticesinde Mustafa Karakaş Karaman’ı Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Karaman Belediyespor’a başkan yaptı.

Takımın yeni sezona revizyon çalışmalarına başlayan Karakaş ve istişare ekibi, geçtiğimiz haftalarda birçok isim üzerinde durarak yaptığı araştırmalar neticesinde Sertan Eser’in takıma faydalı olacağı yönünde kanaat getirdi.

Yaşanan bu gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Mustafa Karakaş;

“Karaman Belediyespor Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda Teknik Direktör olarak A Milli Takımımızın ve Beşiktaş Spor Kulübünün Futbolcusu Sertan Eser ile anlaşılmıştır. Karamanımıza, spor camiasına hayırlı olsun. 
Güzel şehrimiz KARAMAN’ımızın en güzel şekilde temsil edecek takımı oluşturma anlamında en iyi transferleri yapıp en kısa zamanda tekrardan eski güzel günleri geri getirmek için elimizden geleni yapacağız.
Vakit birlik olma vakti, Vakit hep beraber dirilme vakti!” dedi.

Sertan Eser hangi takımlarda oynadı?

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sertan Eser kariyerinde daha önce  Atiker Konyaspor, Bursaspor, Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir (eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi), Kasımpaşa, Sakaryaspor, Malatyaspor, Diyarbakırspor, Adanspor, Yozgatspor, İstanbulspor'da oynadı. 

Profesyonel futbolculuk hayatını tamamladıktan sonra ikinci lig takımlarında ve Beşiktaş'ta görevler aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber