Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz'dan KTSO'ya İade-i Ziyaret

Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz'dan KTSO'ya İade-i Ziyaret

Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya gelen Başsavcı Yılmaz, başarı dileklerini iletti.

Ziyarette Başsavcı Ali İrfan Yılmaz, hizmet binamızı gezerek Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve ekibine başarılar dilemek için bir tebrik ziyaretinde bulunuyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum’ dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan Alkanı, ‘Sayın Başsavcımızın nazik ziyaretleri bizleri son derece mutlu etmiştir.

Oda olarak her zaman kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içinde oluyoruz. Karaman’nın gelişmesi, istihdamının arttırılması için çalışıyoruz. Sayın Başsavcımıza ziyaretlerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyor, yapılabilecek ortak çalışmalara her zaman destek olacağımızı ifade diyorum’ dedi.

Ziyaret hatıra fotografı çekilmesi ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber