Karaman Heyeti TATSO İçin Almanya'ya Gitti

Karaman Heyeti TATSO İçin Almanya'ya Gitti

Karaman TSO Başkanı M. Gökhan Alkan TATSO Genel Kurulu´na Katıldı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte, Berlin'de gerçekleştirilen Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) 14. Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.​ Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliğinde gerçekleştirilen Türk - Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) 14. Olağan Genel Kurulu'nda konuşmacılar önemli mesajlar verdi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Türk-Alman dostluğunun uzun bir tarihi geçmişi olduğunu ve bu dostluğun tarih boyunca çok ciddi meydan okumalara karşı koyduğunu söyledi. "Dostluğumuzun temelleri çok sağlamdır. Bu sağlam temeller, iş dünyası olarak bize, gelecekte ikili düzeyde, Ortadoğu, Orta Asya, Avrupa ve genel anlamda dünyada geniş birlikte çalışma alanları sunmaktadır." diyen Hisarcıklıoğlu, "Günlük, güncel ve konjonktürel gelişmeler, ilişkilerimizin sağlamlığına zarar veremez.” yorumunu yaptı.

Genel kurul çerçevesinde ilk bölümde yeni yönetim kurulu ile denetçiler belirlendi. İkinci bölümde ise daha geniş bir katılımla TATSO'nun kuruluşunun 15. yıl dönümü kutlandı.

Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki heyet, Almanya programı çerçevesinde Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Sayın’ı da ziyaret etti.

tatsoo-3.jpgtatsoo-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber