Karaman İçin Hedefimiz Net!

Karaman İçin Hedefimiz Net!

Celalttin Güngörer “Karaman’a Hizmet İçin Birçok Alanda Bulundum”

 Haziran Ayı’nda yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Ak Parti’den aday adayı olmak için İl Genel Meclis Başkanlığı görevinden istifa eden Celalettin Güngörer, en önemli özelliğinin şehri çok iyi bilmesi olduğunu belirtti.

Haber sitemizi ziyaret eden Güngörer, ‘’ 2005 yılında Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine seçilerek başladığım Karaman için hizmet yolculuğuna 2010 yılında Ak Parti Karaman Merkez İlçe Başkanlığına atanarak devam ettim. 30 Mart yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi üyeliğine seçilmemin ardından 9 Nisan 2014’de yapılan seçim sonucu İl Genel Meclisi Başkanı olarak seçildim. Son olarak inandığım davamdan aday adayı olmak üzere görevimden istifa ederek başvurumu yaptım’’ dedi.

 

Bir Milletvekili için en önemli özelliğin, vekâletine talip olduğu şehri ve insanları tanımak olduğuna dikkat çeken Celalettin Güngörer ziyarette; ‘’Şehrimizin her katmanından insanımızla ortak dertleri, ortak sevinçleri paylaştım. Ziraat mühendisi olmakla birlikte tarım sektöründe üretici konumunda uzun yıllar çalışmalarım oldu. Bu üretimin çarşıya ve OSB’ye uzanan etkileşimini bizzat içerisinde olarak yaşadım. Bu nedenlerle en az bir çiftçi, bir esnaf ve bir sanayici kadar icra edilen, ekmek kazanılan sektörü ve sıkıntılarını bilirim.

 

Tabi uzun yıllar teşkilatımızın değişik kademelerinde görev almam hasebiyle de, şu an görevde olan arkadaşlarımızla uyumlu çalışmalarımız var. Özellikle belirtmek isterim ki, Karaman’ın gitmediğim köyü, beldesi, yolu sokağı olmadığı gibi, gittiğim bölgelerdeki hemşerilerimle de yakın ilişkilerim gönül bağlarım yıllardır devam eder. Neden aday olduğumun mutfağında işte bunlar var, ben vatandaşımızın temas kurabileceği, dokunabileceği bir noktadan talip oldum. Bu şehre, bu gönül verdiğim teşkilata dair bir hafızayı taşıyorum ve ancak bu hafızayla doğru hizmetin götürülebileceğine inanıyorum.

 

Önümüzdeki süreç gerek Devletimiz, gerekse Karaman için oldukça önemli bir süreç. Haziran Ayı’nda yapılacak olan seçimlerin hayati bir önem arz ettiğin farkındayım, bu nedenle elimi taşın altına koymam gerektiğini bilerek yola çıktım. Fakat, ille de Milletvekili olayım diye bir hırsım söz konusu olamaz, bu nedenle duam, ‘’Benim Milletvekili olmam bu şehre ve hemşerilerime kazandıracaksa, hayırlıysa nasip olsun, kazandırmayacaksa kesinlikle nasip olmasın’’ şeklindedir. Bunu en kalbi duygularımla söylüyorum. Önümüzdeki süreç hepimiz için hayırlar getirsin, sonucunda hizmet etmek kime nasip olursa olsun memleket kazansın’’ sözlerine yer verdi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber