Karaman Ticaret ve Sanayi Odasında Yeni Dönem

Karaman Ticaret ve Sanayi Odasında Yeni Dönem

KTSO´da yeni dönemin İlk Meclis Toplantısı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seçimi Yapıldı

KTSO'da yeni dönemin İlk Meclis Toplantısı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seçimi Yapıldı

15 Nisan 2018 Pazar günü yapılan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi/Meclis Üyeliği Seçimleri sonrası Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısı KTSO Meclis Salonunda gerçekleşti.

Toplantıya en yaşlı üye sıfatıyla Süleyman Ünüvar Başkanlık yaptı. Toplantıda Meclis Üyeleri birbirleriyle tanışarak yeni dönemin herkes için hayırlı olması temennisinde bulundular. Tanışma merasimi sonrasında Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları, Katip Üye seçimine geçildi.

adsiz-032.jpg

Seçim sonrası oylar sayılarak toplantıya katılan 30 meclis üyesinin oy birliğiyle Meclis Başkanlığına Ahmet Çelik, Meclis Başkan Yardımcılığına Mehmet Mutlu ve Sinan Biçer, Katip Üye olarak Ahmet Göregen seçildiler.

Seçimler sonrası Eski Meclis Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, makamında yeni seçilen Meclis Başkanı Ahmet Çelik'e görevi devretti. Bundan sonraki dönemin herkes için hayırlı olmasını dileyerek , birlikte güzel işlere imza atacaklarını söylemesinin ardından toplantı sona erdi.

Mustafa Gökhan Alkan Yeni Başkan

T.C. Karaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı denetiminde, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Genel Kurul Delegeleri seçimine Meclis üyelerinden 31 kişi katıldı.

Meclis üyelerinin oyunu alan Mustafa Gökhan Alkan Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Mustafa Gökhan Alkan başkanlığında oluşan yönetim kurulu üyelikleri aşağıdaki gibi oluştu.

1- Ersin ATİK

2- Celil EVCEN

3- Mehmet İŞÇİ

4- Ahmet ÖZTOPRAK

5- Mustafa HEBEBCİ

6- Nuri EREN

7- Ramazan KEÇİLİ

8- Bekir COŞGUN

Karaman Ticaret ve Sanayi Odasında Yeni Dönem

Karaman Ticaret ve Sanayi Odasında Yeni Dönem

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber