Karaman Tso Romanya’dan İş Heyeti Ağırlayacak

Karaman Tso Romanya’dan İş Heyeti Ağırlayacak

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası 9 Ocak Perşembe günü saat 16:00 da Romanya’dan kalabalık bir iş heyetini konuk edecek.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası 9 Ocak Perşembe günü saat 16:00 da Romanya’dan kalabalık bir iş heyetini konuk edecek. Romanya Ankara Büyükelçisi Gabriel Şopanda ve Romanya Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Cornel Diaconita’nın da yer alacağı Romanya heyeti ile karşılıklı ticari iş birlikleri ve yatırım ortamları konuşulacak.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, bölge ekonomisini harekete geçirmek, dış pazarla ilgilenen üyelerinin ticari gelirlerini artırmak ve yeni pazarlar yaratmak amacıyla Romanya’dan kalabalık bir iş heyetini ağırlayacak. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’nda Romanya pazarı, iş imkânları, karşılıklı ticari işbirlikleri ve yatırım ortamları masaya yatırılacak. Romanya’da kurulu Türk İş Adamları Derneği (TİAD) işbirliğiyle düzenlenecek toplantıya Romanya Ankara Büyükelçisi Gabriel Şopanda ve Romanya Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Cornel Diaconita, Bükreş Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticisi Razvan Parvulescu, TİAD Başkanı Güven Güngör, TİAD yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir davetli grubu katılacak. İlgili üyelerimizin katılımlarını bekleriz.
Konuyla ilgili açıklama yapan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan; “Bölgemizi hem iç hem de dış pazarlara iyi anlatabilmemiz lazım. Bunun için gelen tüm iş heyetlerini önemsiyoruz. Karşılıklı işbirlikleri yaparak ticaret hacmimizi artırabilirsek ekonomik refah seviyemiz artacaktır. Romanya da önemli bir pazar. Romanya’ya iş yapmak isteyen ya da pazarını geliştirmek isteyen tüm üyelerimizi konuk etmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.

PROGRAM AKIŞI:

TARİH:                               SAAT:                                  ETKİNLİK:
09 Ocak 2020 Perşembe      16:00                               Romanya Tanıtım Sunumu (Üyelere)
10 Ocak 2020 Cuma            09:00                               Valilik Ziyareti
10 Ocak 2020 Cuma            09:30                               Belediye Başkanı Ziyareti
10 Ocak 2020 Cuma            10:00                               OSB Müdürlüğü Ziyareti
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber