Karaman TSO'da E-Belge Sistemi

Karaman TSO'da E-Belge Sistemi

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında;

"26.03.2017 Tarih 30019 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yönetmelikle artık odamızca verilen belgeler üyelerimizin odaya gelmesine gerek kalmadan sistem üzerinden alınabilecektir. Bu belgeler 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu uyarınca imzalı olup kamu kurum ve kuruluşlarında imzalı ve mühürlü belgenin yerine geçmektedir. Odamız bilgi işlem birimlerinin ve alt yapı çalışmalarının tamamlanması ve gerekli protokollerin imzalanmasıyla önümüzdeki haftalarda "www.ebelge.tobb.org.tr" adresine üye olduktan sonra girerek e-belgelerini  alabilecekler.

Aynı zamanda bu sistem üzerinden üyelerimiz aidat borçlarını görebilecek ve borçlarını ödeyebileceklerdir. Üyelerimiz adına daha iyi hizmet sunabilmek için getirilen bu yeniliğin üyelerimiz için kolaylık sağlayacağına inanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber