Karaman TSO'da Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

Karaman TSO'da Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde Şubat ayı içerisinde yapılan Çelik Kaynakçılığı yazılı ve mülakat sınavları sonucunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Törende Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay yaptığı açılış konuşmasında; “Değerli katılımcılar son zamanlarda çıkan yasa gereği Mesleki Yeterlilik Belgesi alma zorunluluğu neticesinde, Oda olarak girişimlerde bulunduk. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde, buradaki meslek sahibi arkadaşların Karaman'da sınava girmelerini yardımcı olarak, odamız bünyesinde sertifika almalarını sağladık. MEYBEM A.Ş. tarafından metal işleri atölyelerinde uygulamalı olarak Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları yapıldı. Çelik Kaynakçılık bölümünde yapılan sınavlar neticesinde 12 arkadaşımız başarılı olmuştur. Başarılı olamayan arkadaşlarımıza tekrar sınav düzenlenecektir. Allah hepinize kazasız, belasız bol kazanç versin, sertifikanız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Mustafa Toktay konuşmasının ardından katılımcılara sertifikalarını verdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber