Karaman Valisi Tuncay Akkoyun Kazımkarabekir İlçesini Ziyaret Etti

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun Kazımkarabekir İlçesini Ziyaret Etti

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Kâzımkarabekir ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ziyaretlerine ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek başlayan Vali Akkoyun, esnaf ve vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek bir süre sohbet etti. Karaman ValisiTuncay Akkoyun ziyarette yaptığı açıklamada "Kâzımkarabekir ilçemizde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik, ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit ettik. Güzel sohbetlerinden dolayı tüm Kâzımkarabekirli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun." dedi.

Daha sonra ilçede yapımı tamamlanan 12 derslikli Piri Reis İlkokulunda incelemelerde bulunarak bilgi alan Vali Akkoyun "Okulun ilçemize, eğitim camiamıza ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Akabinde Mehmet Emin Paşa Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, burada afetzede vatandaşlarımızla bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi. 

Ziyaretlerine İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden Kâzım Karabekir Paşa Müzesi ve Kültür Merkezinde incelemelerde bulunarak devam eden Karaman Valisi Tuncay Akkoyun  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez'den Kâzım Karabekir Paşa Müzesi ve Kültür Merkezi ile ilgili bilgiler aldı.

Kâzımkarabekir ilçe ziyaretleri kapsamında Akarköy ve Özyurt köylerini de ziyaret eden Karaman Valisi Akkoyun, vatandaşlar ile bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun' un Kazımkarabekir ilçe ziyaretine Kazımkarabekir Kaymakamı Ramazan Aykut Saka, Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb.Mustafa Çetinkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez ve  İl Genel Meclisi Üyeleri de katıldı.

whatsapp-image-2023-04-27-at-161945-001.jpeg

whatsapp-image-2023-04-27-at-163749-1-001.jpeg

whatsapp-image-2023-04-27-at-163750-001.jpeg

whatsapp-image-2023-04-27-at-175101-001.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber