Lider Bakliyat Firması Duru, Depremin Yaralarını Sporla Sarıyor

Lider Bakliyat Firması Duru, Depremin Yaralarını Sporla Sarıyor

Türkiye’yi derinden sarsan depremlerin ardından Duru Performans Spor Kulübü Karaman’a gelen depremzede çocuklara spor eğitimi veriyor.

Merkezi Karaman’da olan Türkiye’nin lider gıda firması Duru Gıda, Karaman’a gelen depremzede ailelerin çocukları için yaptığı yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Depremzede ailelerin yerleştirildikleri KYK yurtlarında kalan çocuklara psikolojik destek olmayı amaçlayan Duru Performans Spor Kulübü, çocuklara özel Taekwondo eğitimi veriyor.Cansu ve Nuran Özgüven kardeşler Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı

Duru Performans Spor Kulübü Antrenörü Ali Can, “Karaman’da misafir edilen 90 çocuğumuzla antrenman yapıyor, onlara psikolojik destek olması ve sosyalleşmelerine yardımcı olması amacıyla Taekwondo eğitimi veriyoruz. Depremin çocuklar üzerindeki kötü anılarını sporla bir nebze de olsa hafifletmek, sosyal yaşamlarına daha rahat devam edebilmelerini sağlamak için destek oluyoruz. Bu çalışmalar sonucunda güzel başarılar elde etmeye başladığımız için çok mutluyuz. Osmaniye ilimizden gelen aynı zamanda sporcu olan üç kız kardeşin tüm ihtiyaçlarını karşıladık. Maçlarda güzel sonuçlar elde etmek için çok çalıştık ve motivasyonumuzu hep yüksek tuttuk. 8-10 Nisan 2023 tarihleri arası Nevşehir ilimizde yapılan gençler grup elemelerinde 55 kg’da Cansu Özgüven ve Nuran Özgüven kardeşler, gümüş madalya kazanarak 27-30 Nisan 2023 tarihinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar. Bu başarı; tüm sporcu çocuklarımıza güzel bir umut verdi ve motivasyonlarını yükseltti. Bunun için çok mutlu ve gururluyuz.  Duru Performans Spor Kulübü olarak her zaman çocuklarımızın yanında olduk. Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Duru Performans Spor Kulübü, ülkemiz için kıymetli sporcular kazandırmıştır

Türkiye’de profesyonel spora verdiği destekle büyük takdir kazanan Duru Gıda Onursal Başkanı İhsan Duru, Duru Performans Spor Kulübü Antrenörü Ali Can’ı tebrik etti. İhsan Duru, “Duru Performans Spor Kulübü’ne verdiğimiz destekle sağlıklı nesillerin yetişmesi adına önemli bir sosyal sorumluluk üstleniyoruz. 2003 yılından bu zamana kadar birbirinden değerli sporcusuyla ulusal ve uluslararası düzenlenen yarışmalarda sayısız dereceler elde ederek bizleri gururlandıran spor kulübümüzün her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Duru Performans Spor Kulübü, birçok sporcunun yetişmesine vesile olup, ülkemiz için kıymetli şampiyon sporcular kazandırmıştır. Duru Gıda olarak Karaman’da misafir edilen çocuklarımız için Taekwondo dalında eğitimlerimizi sürdürerek destek vermeye devam ediyoruz. Cansu ve Nuran Özgüven kardeşler elde ettikleri başarıyla bizleri gururlandırdılar. Genç sporcularımızı ve antrenörümüzü başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi. 

1682583899-duru-performans-kulubu.jpg

1682583901-duru-performans-kulubu2.jpg

1682583901-duru-performans-kulubu3.jpg

1682583902-duru-performans-kulubu4.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber