Karaman Yöneticilerinden Siyer-i Nebi Yarışmasına Tam Destek

Karaman Yöneticilerinden Siyer-i Nebi Yarışmasına Tam Destek

Büyük Ödüllü Yarışmaya Başkanlardan Tam Destek

Milli Gençlik Vakfı-Anadolu Gençlik Derneğince tüm Türkiye de her yıl düzenlenmekte olan Liseli Gençler ve Ortaokullu Çocuklar Efendisi’nin İzinde temalı Siyer-i Nebi Yarışmasına başta Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan olmak üzere Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Tarım ve Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Karaman Boralar Birliği Başkanı Av. Oktay Yılmaz destek sözü vererek ülkesine ve milletine sahip çıkan her kim olursa yanlarında olacaklarının mesajını verdi.

Geçtiğimiz günlerde dernek yönetimini makamında misafir eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan;

Ülkemizin en önemli kurumlarından olan ve 42 yıldır yaşanabilir bir Türkiye hayalinden başka hayali olmayan ve bünyesinde vatanına sevdalı sayısız siyaset ve devlet adamı yetiştirmiş Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneğinin çalışmalarını iftiharla takip ettiklerini söyledi. Bu vesile ile hem Türkiye genelinde başlatmış oldukları Siyer-i Nebi Yarışmasına hem de milli ve manevi değerlere sahip çıkmak amacı ile yapılacak diğer organizasyonlarına Başkanlık olarak gereken desteği vereceklerini ifade etti.

Kurulduğu günden bu yana daha nezih bir kent oluşturmanın gayretini güden Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ise Dernek Yönetimi ile yapmış olduğu kabul sırasında;

Biz MGV ve AGD’nin milletimize bu güne kadar sağlamış olduğu güzelliklerin farkındayız ve bu iyi niyet hareketine ve yapacak oldukları Siyer-i Nebi yarışmasında üzerlerine düşeni yapmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Şehrimizin tanınmış simalarından olan Tarım ve Ziraat odası Karaman Şube Başkanı Recep Muğlu ise dernek Yönetiminin kendilerini ziyaretleri sırasında “15 Temmuz” hadisesi gösterdi ki bizim millet olarak kendi düşüncesine değil ülkesine ve milletine hizmet edecek STK’lara ihtiyacımız var. Bunu hem 42 yıldır yaptıkları ile hem de 15 Temmuz gecesi meydanlara milleti ile birlikte koşmuş ve yirmiye yakın dernek mensubunun şehadeti ile ispat eden MGV ve AGD’yi seviyor ve takdir ediyoruz. Bu vesile ile Siyer-i Nebi Yarışmasını bu hassas dönemde önemsiyoruz. Şahsım ve odamıza mensup ülkesine sevdalı binlerce üye ile bu güzel organizasyonu sahipleneceklerini ve olabildiğince destek olmaya çalışacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz ay Karaman Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av. Oktay Yılmaz’ı çalışma ofisinde ziyaret eden Dernek Yönetimi Başkan Av. Oktay Yılmaz’ın da destek sözü almış oldu. YILMAZ konuşmasında “Müslüman Türk milletine el uzatanın elini kırar; dil uzatanın da dilini kopartırız. Tam tersi milletimize hizmetkâr olmuş her kim olursa da emrinde olmayı şeref sayarız. Bu düşüncemiz doğrultusunda davası milletimizin bekası olan ve gençlerimizin milli ve manevi değerlerine sahip birer insan olmaları için uğraşan Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği’ni kutluyor, yapacakları Siyer-i Nebi Yarışmasına Peygamber Efendimiz’e hürmeten madden ve manen destek olmak için gayret göstereceklerini ifade etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber