Karaman’a Bir Kurşunda Kendi Çocuğundan

Karaman’a Bir Kurşunda Kendi Çocuğundan

Diyarbakır’da çalışan Karamanlı öğretmen Karaman’ın tutar ipliğini bırakmamış

Sosyal medya platformunda paylaşılan bir Karaman yorumuna tepki gösteren takipçilerimiz ilgili paylaşımı Karaman Habercisi ile paylaşarak tepkilerini dile getirdiler.

Karaman’ı adeta yaşanılmaz bir şehir gibi göstermeye çalışan paylaşıma tepki gösteren takipçilerimiz Diyarbakır’da görev yaptığı öğrenilen Karamanlı İngilizce öğretmeninin gerçekten Karaman’ı kötülemek için mi böyle bir paylaşım yaptığı yoksa tercihlerde rakiplerini Karaman’dan soğutarak kendi şansımı artırmak istiyor diye merak ediyor.

İşte tepki çeken o paylaşım:

“Merhaba değerli arkadaşlar. Malum il dışı açıklandı. Ben de tercih yapacak arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. Ben de harita üzerinde para attım Karaman diye bir yer çıktı. Sizler için üşenmedim araştırdım; kuş uçmaz kervan geçmez bir yer, geceleri insanlar ellerinde silah ve sopalarla geziyorlar. Gece 22 den sonra sokakta gördüklerini dövüyorlar. Şiddet almış başını gidiyor. Suç oranı yüzde 350 artmış. Her tür yasa dışı işlerin yapıldığı bir yer. Güvenlik güçlerinin giremediği en az 3 mahalle varmış. Zaten eskiden Konya'nın bir ilçesiymiş ama Konya "olmaz olsun böyle bir ilçe" deyip feragat geçmiş. Ben de yazmayı düşünüyordum vaz geçtim. Hani öyle aklınızda bulunsun. Zaten küçük bi yer sıkılırsınız. Sonra vay ben duymadım hiç bir fikrim yoktu deyip pişman olmayın.”

ing1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber