Memleketim Karamanı Seviyorum, Yanlış Anlaşıldım

Memleketim Karamanı Seviyorum, Yanlış Anlaşıldım

Diyarbakır’da İngilizce Öğretmeni olan Karamanlı Emir Said Erdaş Karaman Habercisi haberi sonrası açıklama yaptı

Karaman Habercisi takipçilerinin haber merkezine ulaştırdığı paylaşım görüntüleri sonrası paylaşım Karaman Kamuoyunda büyük tepki çekti.

Tepkiler sonrası Karaman Habercisi’ne ulaşan Erdaş, paylaşımı ile alakalı olarak yanlış anlaşıldığını söyledi. Karaman Habercisi olarak yaptığımız paylaşım haberinin kendisine karşı sosyal medyada bir linç kampanyasına döndüğünü ifade eden Erdaş;

“Amacım sosyal medya grubumuzda bulunan arkadaşlarımıza ironi yapmaktı. Paylaşım bir espiri taşımaktaydı. Paylaşımımı gören kimselerin ilk bakışta yanlış anlamasını anlıyorum ancak keşke yorumları okusalardı. Yanlış anlaşıldım Karamanlı hemşerilerimi ve şehrimi asla incitmek ya da karalamam söz konusu değildir. Bu şekilde gündeme gelmekten büyük üzüntü duydum. Sizlerden bu durumu açıklamanızı istiyorum” dedi.

Türkiye’nin birçok yerinden İngilizce öğretmenleri ve öğretmen adaylarından oluşan 25bin kişilik grupta yapılan bir paylaşımın ilk bakışta ironi mi gerçek mi olduğunun hemen anlaşılamayacağının da anlaşıldığı olayla ilgili Emir Said Erdaş’ın paylaştığı yorumları da galeri linkinden bulabilirsiniz.

Memleketim Karamanı Seviyorum, Yanlış Anlaşıldım

Memleketim Karamanı Seviyorum, Yanlış Anlaşıldım

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber