Karaman’da 12 Saatte 2 Farklı Noktaya Silahlı Saldırı

Karaman’da 12 Saatte 2 Farklı Noktaya Silahlı Saldırı

Bir işyerinde hasar, diğerinde yaralılar var

Karaman’da son 12 saatte hareketli anlar yaşandı.  

Olaylardan biri akşam saatlerinde Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesi Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi üzerinde manav ve market olarak faaliyet gösteren bir işyerinde meydana geldi.

Çevredeki vatandaşların beyanına göre cadde üzerindeki işyerinin işletmecisi Onur Mehmet Yaman(19) işyerine gelen kimliği belirsiz 3 kişinin hareketlerinden rahatsızlık duyarak işyerini terk etmelerini istedi. Kısa süren tartışmanın ardından 3 kişi oradan ayrıldı. 

Bir müddet sonra aynı yere gelen kimliği belirsiz kişiler işyerine doğru av tüfeği ile ateş etti. Açılan ateş sonucu büfe sahibi Onur Mehmet Yaman ile işyeri civarında bulunan Abidin Özkan (47) tüfekten çıkan saçmalarla çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Olayın ardından şahıslar kaçarken, yaralanan işyeri sahibi Yaman ile diğer yaralı Abidin Özkan, 112 ekibi ile Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir başka silahlı saldırı ise Cedit Mahallesi, Fevzi Paşa Caddesi üzerinde yaşandı.

Gece yarısı ateş açılan işyerinde maddi hasar meydana geldi.

Emniyet ekipleri bir gecede meydana gelen her iki olayında faillerini yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum