Karaman’da 24 Saatte 3 Yaralanmalı Motosiklet Kazası

Karaman’da 24 Saatte 3 Yaralanmalı Motosiklet Kazası

Isınan havalarla birlikte tercih edilen motosiklet yolculuğu bazen acı sonla bitiyor

Dün akşam saatlerinden bu yana Karaman’da farklı 3 noktada yaralanmalı motosiklet kazası meydana geldi.

Dün akşam saatlerindeki ilk kaza Gazidükkan Mahallesi 98. sokak üzerinde seyir halinde olan Tunahan Akçay yönetimindeki 45 ZE 795 plakalı otomobil ara sokaktan çıkan Mustafa Köstek yönetimindeki 70 EY 588 plakalı motosiklet arasında meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunan Mustafa Köstek ve Emre Yanık yere savrularak yaralandı.

Akşamın ikinci kazasında ise cumartesi pazarı girişinde Dr. Aziz Tarhan Caddesi üzerinde ilerlemekte olan motosiklet sola dönmekte olan otomobili fark edemeyince meydana geldi. İddiaya göre önünde seyreden Serkan Müjde yönetimindeki 70 FC 537 plakalı otomobili sola döndüğü sırada sollama yapan 70 FS 135 plakalı motosiklet, önce aracın sol ön tarafına sonrasında ise hemen önlerinde bulunan çöp konteynırına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Alihan ve Osman isimli gençler yere düşerken motosiklet ise birkaç metre ileriye savruldu.

Gün içerisinde meydana gelen bir başka kaza ise Külhan Mahallesi 1.İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. Otomobil ile motosiklet çarpıştı.

Meydana gelen tüm kazalarda motosiklet sürücüleri ve yanlarından bulunan yolcular yaralandı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber