Karaman'da Çocukların Yüzünü Güldüren Etkinlik

Karaman'da Çocukların Yüzünü Güldüren Etkinlik

Karamanlı Hayırseverlerin Destekleriyle Çocuklara Pamuk Şeker Dağıtımı Yapıldı.

Karaman'da 17 yıldır pamuk şekerci olan Kardeşler Şekerleme sahibi olan Ugur Saraçoğlu’nun imalatını gerçekleştirdiği pamuk şekerler, Karamanlı hayırseverlerin destekleriyle çocuklara ulaştırıldı.

Karamanlı hayırseverlerin destek verdiği pamuk şeker dağıtımı etkinliği süreci boyunca Ecevit Yalçın öncülüğünde gerçekleşti. Bu anlamlı etkinlik, çocukların yüzünde tebessüm dolu anların yaşanmasına ve bir sevinç akışının oluşmasına neden oldu.

Ugur Saraçoğlu’nun imalatını yaptığı pamuk şekerlerle gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik Karamanlı çocukların yüzünde tebessüm dolu anların yaşanmasına vesile oldu. Karaman’ın belirli yerlerinde pamuk şeker dağıtımı esnasında çocukların yüzlerindeki mutluluk ve neşe, etkinliğin amacına ulaştığını gösterdi.

Hayırseverlerin destekleriyle oluşturulan sevinç akışı çocukların günlük yaşamlarına neşe kattı. Hayırseverlerin destekleriyle, gelecekte de çocukların mutluluğuna dokunmaya devam edecekleri konusunda kararlılıklarını sürdürmektedirler.

Bu anlamlı etkinlik, Karamanlı hayırseverlerin destekleriyle gerçekleşmeye devam ediyor. Ugur Saraçoğlu, pamuk şekerlerin çocuklara ulaşmasında gösterilen destek ve katkılar için büyük bir memnuniyetle teşekkürlerini iletti.

‘‘Çocuklar bir şehrin gülen yüzüdür, Karamanlılar bunu başarmış gözüküyor.’’

Eğer etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak veya destek olmak isterseniz, 0553 988 2420-0545 601 1031  iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz.

f36147c3-e6ef-4a4d-903d-a25b2991f096.jpg

8e3b8b50-d589-4749-81c6-c3d0dcc0333d.jpg

 

 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber