Karaman’da Düğün Günü Yasa Döndü

Karaman’da Düğün Günü Yasa Döndü

Karaman Mesudiye yolunda meydana gelen kazada iki otomobilde mutluluk için yola çıkmıştı

Karaman’da meydana gelen ve 2si çocuk 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği feci kazada 2 otomobilinde ortak noktasının düğün programı için hareket olduğu ortaya çıktı.

Kazaya karışan otomobillerden 42 VL 396 plakalı otomobilde bulunan yaralılar Tolga Tapramaz (27) ve Handan Tapramaz çiftinin yarın Kisecik köyünde yarın düğünlerinin olduğu ve hazırlıklar için Karaman’a geldikleri öğrenildi.

Diğer araç 70 AF 930 plakalı otomobilde bulunan Demirci ve Şan ailelerinin ise Mesudiye köyünde bulunan yakınlarının düğününe katılmak üzere yolda oldukları öğrenildi. Bu otomobilde ise aynı aileden Birol Şan (53), Durdane Şan (50), Muhammet Şan (22), Dursun Şan (72) ile Havvanur Demirci (7) ve İrem Demirci (4) hayatlarını kaybetti. Aynı araçta bulunan Ayşe Demirci ise yaralandı.

Feci kazada hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın cenazelerinin yarın ikindi namazı sonra musalladan kaldırılması planlanıyor.

tapramaz.jpgsan.jpg

 

 

 

Mesudiye Yolunda Feci Kaza

Mesudiye Yolunda Feci Kaza

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
8 Yorum