Karaman’da Katliam Gibi Kaza : 6 Ölü

Karaman’da Katliam Gibi Kaza : 6 Ölü

Karaman Mesudiye yolunda yaşanan kazada 2si çocuk 6 vatandaşımız hayatını kaybetti

Karaman Konya yolundan Mesudiye istikametine ayrılan yolda, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kaza bugün saat 14:30 sularında yaşandı.

Mesudiye köyüne düğüne gittiği öğrenilen ailenin bulunduğu 70 AF 930 plakalı otomobil ile Kisecik’ten döndükleri öğrenilen ailenin bulunduğu 42 VL 396 plakalı otomobil Konya yoluna yaklaşık 5 km kala kafa kafaya çarpıştılar.

Kaza sonrası Şan ailesinden oldukları öğrenilen 2si çocuk 6 kişi hayatını kaybetti. Kazada yoldan çıkan araçta ise 3 vatandaş yaralandı.

Birol Şan, Durdane Şan, Muhammed Şan, Dursun Şan ve araçta bulunan Havvanur ve İrem Demirci isimli iki küçük çocuk hayatlarını kaybetti.

42 VL 396 plakalı otomobil de bulunan Tolga Tapramaz, Handan Tapramaz ve Ayşe Demirci yaralandı.

Araçta sıkışan cenazeleri çıkarmak için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Bazı cenazelerin çarpışmanın etkisiyle yola savrulduğu görüldü.

sannnaile.jpg

Kazımkarabekir ilçesinde toplantı halinde olan Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, İl Başkanı Nazmi Ünlü ve İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer kaza yerine geçerek yetkililerden bilgi alarak kazazede yakınları ile görüştüler.

Kaza yerine gelen savcının yaptığı incelemenin ardından cenazeler Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kazada bir aile yok olurken geriye mutluluk ve birliktelik dolu o fotoğrafları kaldı.

web.jpg

 

Mesudiye Yolunda Feci Kaza

Mesudiye Yolunda Feci Kaza

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
3 Yorum