Karaman'da Emniyetten Büyük Operasyon

Karaman'da Emniyetten Büyük Operasyon

Karaman'da 12 Aranan Şahıs Tutuklandı, Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü, şehir genelindeki asayiş uygulamalarında önemli bir başarıya imza attı. Yapılan geniş çaplı operasyonlarda uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız silahlar ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 12 şahıs tutuklanarak adalete teslim edildi.

13-19 Ocak tarihleri arasında Karaman'da gerçekleştirilen uygulamalarda, toplam 6 bin 461 kişi sorgulandı. Bu sorgulamalar sonucunda, 17 aranan kişi tespit edildi ve bunlardan 12'si tutuklandı. Trafik denetimlerinde ise alkollü sürüş yapan 9 kişi, ehliyetsiz ve yetersiz belgeye sahip 29 kişiye para cezası uygulandı. Ayrıca, kamunun huzur ve düzenini bozan 17 sürücüye cezai işlem yapıldı ve 62 araç trafikten men edildi, 19 sürücünün ehliyetine el konuldu.

Narkotik uygulamaları kapsamında ise büyük bir başarı elde edildi. 4 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği, 14 adet kesici ve delici alet, 457 gram uyuşturucu madde, 132 adet sentetik hap, 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 15 bin 700 TL nakit para ele geçirildi.

Karaman Emniyet Müdürlüğü, huzur ve güven ortamının korunması adına yürütülen denetim ve uygulamaların kararlılıkla ve kesintisiz şekilde devam edeceğini açıkladı. 

Karaman'da Emniyetten Büyük Operasyon

Karaman'da Emniyetten Büyük Operasyon

Karaman'da Emniyetten Büyük Operasyon

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber