Karaman'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı, 1 Tutuklama

Karaman'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı, 1 Tutuklama

Karaman'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı operasyonu, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara göz açtırmadı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Karaman'da edinilen bilgilere göre, kent genelinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen H.E., O.B. ve M.G. isimli şüpheliler, polis ekiplerinin dikkatli takibi sonucu yakayı ele verdi.

Şüphelilerin işaret ettiği noktalarda yapılan aramalarda, 114 adet uyuşturucu hap ve 7,82 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Karaman'da emniyet güçlerince yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.E., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer iki şüpheli O.B. ve M.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Karaman Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Karaman'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı, 1 Tutuklama

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber