Karaman'da Şanslı Kurtuluş

Karaman’da Kontrolden Çıkan Otomobil Aydınlatma Direğine Çarptı

Karaman'ın Hamidiye Mahallesi, İbrahim Öktem Caddesi'nde, yağışlı bir havada sürücüsünün kontrolünü kaybettiği bir otomobil, dramatik bir şekilde aydınlatma direğine çarparak durdu. Sürücü A.D, büyük bir şans eseri, bu korkutucu kazadan yara almadan kurtuldu.

Sürücü, Yağışlı Havada Direğe Çarpan Otomobilden Sağ Çıktı

Edinilen bilgilere göre, A.D'nin kontrolündeki 70 ABM 461 plakalı Opel marka araç, yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı ve güçlü bir şekilde demir aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle direk yıkıldı, araç ise önemli ölçüde hasar gördü.

Trafik kazasının hemen ardından olay yerine intikal eden polis ekipleri, devrilme riski bulunan direk nedeniyle güvenlik önlemleri aldı. MEDAŞ ekipleri de vinç yardımıyla hasar gören elektrik direğini güvenli bir şekilde kaldırdı.

Karaman'daki trafik kazası sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, benzer olayların önlenmesi için yol güvenliği ve sürücü tedbirleri konusunda incelemeler yapılıyor. Bölge sakinleri, özellikle yağışlı havalarda ekstra dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Karaman'da Şanslı Kurtuluş

Karaman'da Şanslı Kurtuluş

Karaman'da Şanslı Kurtuluş

Karaman'da Şanslı Kurtuluş

Karaman'da Şanslı Kurtuluş

Karaman'da Şanslı Kurtuluş

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber