Karaman'da Alevler İçindeki LPG'li Otomobil Korkuttu

Karaman’da LPG’li Otomobil Yandı, Yol Trafiğe Kapatıldı

Karaman'ın Abbas Mahallesi'nde yaşanan heyecan verici olay, dün akşam trafiği alt üst etti. Zeytin Dalı Bulvarı'nda, 70 E 7321 plaka numaralı bir Seat otomobil, motor bölümünden alev alarak tehlikeli anlara sahne oldu.

Edinilen bilgilere göre, Karaman'da ismini açıklamak istemeyen bir kadın sürücü tarafından kullanılan araç, hareket halindeyken aniden alevler içinde kaldı. Sürücü, durumu fark eder etmez aracını güvenli bir şekilde kenara çekti ve acilen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

Karaman Belediyesi İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı. LPG'li araç olduğu için ekstra önlemler alan polis ekipleri, yangın söndürülünceye kadar bulvarı trafiğe kapattı. Bu önlem, olası bir tehlikenin önüne geçilmesini sağladı.

İlk değerlendirmelere göre yangının, elektrik kontağından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor. İtfaiyenin titiz çalışması sonucunda yangın, aracı tamamen sarmadan söndürüldü. Yangın söndürüldükten sonra bulvar tekrar trafiğe açıldı ve araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Karaman'da Alevler İçindeki LPG'li Otomobil Korkuttu

Karaman'da Alevler İçindeki LPG'li Otomobil Korkuttu

Karaman'da Alevler İçindeki LPG'li Otomobil Korkuttu

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber