Karaman’da Esnafa Hırsızlık Şoku

Karaman’da Esnafa Hırsızlık Şoku

Hırsızlar dün gece Mansurdede Mahallesi’nde 97. Sokağa dadandılar

Haftanın ilk iş gününde çarşı esnaflarından bir manav ve ayakkabıcı şoka uğradı. Dün gece saatlerinde kişi ya da kişiler tarafından iş yerlerinde hırsızlık yapıldığını sabahleyin iş yerlerine geldiklerinde anladılar.

İşyerlerini açmak için gelen işyeri sahipleri kapının sert bir cisim ile zorlanarak kilidinin açıldığını fark ettiler. Manav ve market olarak faaliyet gösteren işyerinde yaklaşık 500TL değerinde bozuk paranın yerinde olmadığını gören işyeri sahipleri olayı hemen polis ekiplerine haber ettiler. Yapılan incelemede iş yerinde bulunan bozuk paraların yanı sıra bir miktar tütün mamullerinin de çalındığı anlaşıldı.

Yine aynı sokakta bulunan bir başka işyerinin de camının kırılarak içine girildiği anlaşıldı. Ayakkabıcı dükkanına giren hırsızlar kırdıkları camın alt kısmında dükkana girerek yaklaşık 10 – 15 çift ayakkabıyı götürdüler. Olayı fark eden ayakkabıcı da olayı polislere bildirdi.

Bu sabah saatlerinde her iki olayı da inceleyen polis ekiplerin hırsız ya da hırsızların bulunması için çalışmalarına başladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber