Karaman'da Evinin Balkonuna Çıkan Küçük Kız Ölümden Döndü

Karaman'da Evinin Balkonuna Çıkan Küçük Kız Ölümden Döndü

Karaman’da yaşanan olay fabrikada çalışan ailelerin acı gerçeğini gözler önüne serdi.

Bugün saat 16:30 sularında Ahmet Yesevi Mahallesi Ferhat Şarlak Caddesi üzerinde bulunan Akcam Sitesinde facianın eşiğinden dönüldü.

Sitede 5.kat bir dairede oturan Emine ve Hasan K. çifti karı koca ikisi de farklı fabrikalarda çalışma hayatına devam ediyorlardı. Bugün de baba işte, anne ise işleri için bankada olduğu bir saatte evde bulunan 10 yaşındaki kızları M.K. dışarı bakmak için balkona çıktı. Balkonun demirlerinden sarkarak aşağı bakmak isteyen küçük kız bir anda dengesini kaybederek baş aşağı geldi. Ayağı ve bir eli ile balkon demirine asılı kalan küçük kızın yardıma bir komşuları yetişti. Komşularının kızını gören bir genç hızla bir alt katta bulunan eve girerek balkondan küçük kızı destekleyerek asılı kalmasını sağladı.

Olayı gören diğer çevre sakinleri durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine haber ettiler.

Çok geçmeden olay yerine gelen itfaiye ekipleri ölümle burun buruna gelen küçük kızı ve alt kat balkonunda kıza yardımcı olan genci merdiven yardımıyla aşağıya indirdi.

Küçük kızın olay yerinde yapılan ilk muayenesinde tansiyonunun düştüğü ve bu yüzden gözünün karardığı bildirildi. Annesi telefonla aranan kız ailesine teslim edildi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber