Karaman’da Fabrika Servisi Kaza Yaptı

Karaman’da Fabrika Servisi Kaza Yaptı

Organizeye işçi götüren servis Bifa Bisküvi önünde saat 14:30 sularında kaza yaptı

Adem Karaca (40) idaresindeki 41 LA 494 plakalı işçi servisi Karaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Biskot Bisküvi için işçi taşıdığı sırada önünde seyreden Seyit Ahmet Güven (56) idaresindeki 06 DZ 2289 plakalı tıra arkadan çarptı.

İddiaya göre diğer servislerle beraber organizeye doğru seyir halinde iken bir başka servis otobüsü tırın önünde bir anda yavaşladı. Tır şoförü durumu fark edince o da yavaşladı. Bu sırada arkadan gelen diğer servis duramayarak tıra arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle serviste bulunan işçilerden Nuray Şimşek (48), Yadigar Yavuz (45), Arzu Kurna (38), Havva Uysal (34), Durşen Çatık (49) hafif şekilde yaralandılar. Çarpışma sonucu öndeki tıra bir bölümü giren otobüste sürücü sıkıştı. Koltuğunda sıkışan sürücü olay yerine çağırılan itfaiyenin müdahalesi sonucu kurtarıldı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Karaman Devlet Hastanesine kaldırılırken kazayı duyan işçi yakınları büyük korku yaşadılar.

Yaralıların hastaneye sevkinin tamamlanmasının ardından araçlar yol kenarına çekilerek Ereğli yolu trafiğe açılmış oldu.

İşçilerin büyük panik yaşadığı kaza hafif atlatılırken sürücünün bacaklarında kırık olabileceği bilgisi alındı.

Kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum