Karaman’da Fabrika Servisini Ring Yaptılar, Sopalarla Saldırdılar

Karaman’da Fabrika Servisini Ring Yaptılar, Sopalarla Saldırdılar

Karaman'da husumetli taraflar birbirine girdi

Dün akşam 19:00 sularında meydana gelen olay Karaman Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi üzerinde Şerali Kavşağı olarak bilinen kavşağa yakın bir noktada yaşandı.

Karaman organizesinde bulunan bir fabrikaya işçi taşıyan servis otobüsü ile serbest taşımacılık yapan bir minibüs yolda karşılaştı. Aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet olduğu öğrenilen taraflardan minibüs sürücüsü hasımları tarafından işçi servisine çağırıldı. Fabrika servisinin ringe döndüğü olayda minibüs şoförü burada saldırıya uğradı.

Olayı duyan sürücü yakınları da olay yerine geldiler. Çevrede bulunan bir fırının önünden aldıkları odunlarla sürücüyü kurmak için saldırdılar.

Olay yerine polislerin gelmesiyle fabrika servisi olay yerinden kaçarken başından aldığı darbeler sonucu minibüs şoförü yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahsı hastaneye götürürken, kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı. Kavga sırasında olay yerinde bulunan bir başka kamyonette maddi hasar meydana geldi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber