Karaman’da Feci Kaza

Karaman’da Feci Kaza

Kaza sonrası ekipler yardıma koştu ama şoför yerinde yoktu

Feci kaza dün gece saat 21:15 sularında Karaman otogar girişinde yaşandı. Konya istikametinden Ağalar Harmanı istikametine 100.Yıl Bulvarı üzerinde seyreden 42 BJS 44 plakalı otomobil otogar girişi civarında ters istikamette takla attı.

Görgü şahitlerinin, olayı emniyet ve sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine ambulans polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Hızla takla atan otomobilin yanına gelen ekipler şoförü yerinde bulamadılar. Görgü şahitlerinden alınan bilgiye göre araba takla atar atmaz içinden çıkmayı başaran şoför, ayakkabısının tekini de bırakarak hızla kaza mahallinden kaçtı.

Ekipler bir yandan kaza yapan aracın gaz sitemini patlama ihtimaline karşı kontrol ederken bir taraftan da kaza yapan şoförü çevrede aradılar.

Kazanın Nedeni Hastanede Anlaşıldı

Kaza sonrası olayı haber alan şoförün yakınları kaza yerine gelerek, oğullarına telefonla ulaşmaya çalıştılar. Yaklaşık 30 dakika sonra bir arkadaşının aracıyla olay yerine geri dönen şoför Orhan Pekaşık (28) polis ekiplerine yaralı olmadığını kendi imkânlarıyla hastaneye gideceklerini söyleyerek yeniden kaza mahallinden uzaklaştılar.

Olayı takip eden trafik ekipleri başından hafif şekilde yaralı olduğu öğrenilen sürücüyü, devlet hastanesinde kontrol ettiler. %1.33 promil alkollü olduğu anlaşılan sürücü Pekaşık’ın kaza sonrası neden kaçtığı da anlaşılmış oldu.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber