Karaman’da Feci Kaza

Karaman’da Feci Kaza

Karaman’da yaşanan feci kazada, genç sürücü yara almadan kurtuldu, otomobil aldığı arkadaşı babasının hışmından kurtulamadı

Karaman’da saat 16:00 sularında meydana gelen kaza, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 946.sokaktan ana caddeye doğru gitmekte olan 70 ED 505 plakalı otomobil ile 845 nolu sokaktan çıkmakta olan 70 HC 397 plakalı otomobil arasında yaşandı.

Yokuş aşağı gitmekte olan ED 505 plakalı otomobille çarpışmasıyla takla atan HC 397 plakalı otomobilde sürücü sıkıştı. Sıkışan sürücünün yardımına itfaiye ekipleri geldi. Otomobilinden çıkan sürücün burnu bile kanamamıştı.

Diğer araçta bulunan genç sürücüde hava yastıklarının açılmasıyla olayı yarasız atlatmıştı. Ancak olay yerine gelen otomobilin sahibi otomobilin halini görünce öfkelendi. Otomobili kaza yapan arkadaşına emanet verdiği için sinirlenen otomobil sahibi babanın hışmına uğrayan genci baba dayağından polis kurtardı.

Kazayı yara almadan atlatan sürücüler olay yerinde sağlık kontrolünden geçirilirken öfkeli baba ve aracını arkadaşına emanet veren genç olay yerinden uzaklaştı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum