Karaman'da Göreve Başlayan Rektör Akgül'den Ereğli'ye Veda Ziyaretleri

Karaman'da Göreve Başlayan Rektör Akgül'den Ereğli'ye Veda Ziyaretleri

Rektör Akgül geldiği son görev yerine veda etti

Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akgül, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü olarak atanması nedeniyle Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Mehmet Akgül, Ereğli’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek Karaman ve Ereğli arasında bir köprü olacaklarını ifade etti. Akgül, “Karşılıklı istişareler çerçevesinde her iki şehir için önemli hizmetleri insanımıza kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Prof. Dr. Mehmet Akgül’e yeni görevinde başarılar dileyerek Karaman’da da önemli hizmetlere imza atacağına inandığını dile getirdi. Başkan Özgüven Akgül’e Ereğli’ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan Rektör Akgül'e Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Yerleşkesinde de veda yemeği düzenlenerek teşekkür plaketi takdim edildi. NEÜ Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Pehlivan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Kemal Akman Meslek Yüksekokulu çalışanlarının katıldığı organizasyonda Rektör Akgül'e dekanlık görevindeki hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi sunularak yeni görevinde başarı dilekleri iletildi.

Son görev yeri olan Ereğli'deki çalışma arkadaşlarıyla vedalaşan KMÜ Rektörü Akgül de kendisine tevdi edilen rektörlük görevi nedeniyle Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesindeki vazifesini bıraktığını, ancak bu topraklar için var gücüyle çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber