Karaman’da Gün Batımı İle Gelen Trafik Kazası

Karaman’da Gün Batımı İle Gelen Trafik Kazası

Otomobil ile motosikletin kazasında 1 yaralı

Karaman’da akşam üstü saat 18:30 sularında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kazım Karabekir Paşa Caddesi üzerinde İstasyon Caddesi istikametine gitmekte olan 42 SL 667 plakalı otomobil sürücüsü yolun sol tarafında bulunan alan yanaşarak otomobilini park etmek istedi. Sola doğru geçtiği sırada batmakta olan güneşin gözünü almasıyla bir anda karşıdan gelen motosikleti fark edemedi. Çarpışmanın etkisiyle plakası takılı olmayan motosiklet sürücüsü motosikletten fırladı. Otomobille motosikletin çarpışmasıyla yol kenarında bulunan başka bir otomobil de zarar gördü.

Kaza sonrası hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen motosiklet sürücüsü 112 ekipleri tarafından Karaman Devlet Hastanesine kaldırılırken kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber