Karaman’da Hacı Bekir Dönemi Başladı

Karaman’da Hacı Bekir Dönemi Başladı

Odun ateşinde döner keyfi bu adreste.

Karaman esnaflarından Sedef Perde ve Demirel Giyimin birlikte kurduğu Hacı Bekir Döner ve İskender salonu bugün öğleyin dualarla açıldı.

Açılışa vatandaşların ilgisi memnuniyet verirken okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi.

Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Bağırgan ve Karaman Baro Başkanı Oktay Yılmaz'ın birlikte kestiği kurdele sonrası işletme gezildi. Misafirlere ikramın olduğu açılışta mekan sahipleri katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.

Meşe odunundan gelen lezzetle İskender kebap, porsiyon döner, gobit et döner, pide döner gibi çeşitlerin yer aldığı menü Karamanlıların damak tadına hitap edecek.

İsmet Paşa Caddesi üzerinde 2.Noter altında (Cambaz Gazi parkı yanı) Karamanlılarla buluşan Hacı Bekir Döner ve İskender’de taze Torku et ürünleri kullanılıyor.

ALO PAKET HATTI : 214 99 00

İlgili Haberler
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber