Odun Ateşinde Et Döner Lezzeti 1 Yılı Geride Bıraktı

Odun Ateşinde Et Döner Lezzeti 1 Yılı Geride Bıraktı

Hacı Bekit Et Döner Karaman’da lezzetin yeni durağı oldu

Karaman’ın girişimci esnafları tarafından 22 Mart 2017 tarihinde faaliyete başlayan Hacı Bekir Et Döner geride bıraktığı 1 yılda Karamanlıların tercih ettiği mekanlardan biri oldu.

Meşe odunundan gelen lezzetle İskender kebap, porsiyon döner, gobit et döner, pide döner gibi çeşitlerin yer alacağı menü Karamanlıların damak tadına hitap ediyor.

Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda lezzet ve hizmet kalitesini artırma misyonunda olan Hacı Bekir, çorba ve tatlı çeşitleri ile de bir boşluğu dolduruyor.

İsmet Paşa Caddesi üzerinde 2.Noter altında (Cambaz Gazi parkı yanı) Karamanlılara hizmet veren Hacı Bekir Döner ve İskender’de taze Torku et ürünleri kalitesini müşterilerine sunuyor.

 

Karaman'da Hacı Bekir Döner Açıldı

Karaman'da Hacı Bekir Döner Açıldı

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber