Karaman'da Halk Eğitim Kursiyerleri Hünerlerini Sergileyecek

Karaman'da Halk Eğitim Kursiyerleri Hünerlerini Sergileyecek

El emeği göz nuru eserlerin sergileneceği sergiye ve tüm Karamanlılar davetlidir.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası, 1 Haziran Perşembe günü saat 11.00'de Tapucak Mahallesi'nde bulunan Çeşmeli Kilise'de El Sanatları Sergisi açılışıyla başlayacak. Bu etkinlik, Karaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenmektedir. Sergide, el emeği göz nuru eserler sergilenecek ve tüm Karamanlılar davetlidir.

Program, 1-2 Haziran tarihlerinde Çeşmeli Kilise'de düzenlenecek olan El Sanatları Sergisi ile başlayacak. Ardından, 2 Haziran saat 20.30'da Canbaz Gazi Parkı-LCW Karşısı'nda Müzik Dinletisi gerçekleştirilecektir.

3 Haziran'da saat 20.30'da Aktekke Camii'nde Hatim Duası yapılacaktır. 5 Haziran saat 11.00'de Kültür Sokağı'nda Görsel Sanatlar Sergisi düzenlenecektir.

Millet Bahçesi'nde saat 20.30'da 6 Haziran'da Müzik Dinletisi yapılacak. Program, 7 Haziran'da saat 15.00'te Aktekke Meydanı'nda düzenlenecek Spor Gösterileri ile son bulacaktır. Ayrıca, 7 Haziran saat 11.00'de Bucakkışla Köyü Sergisi de düzenlenecektir.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Programı, el sanatları sergileri, müzik dinletileri, görsel sanatlar sergisi, spor gösterileri ve köy sergisi gibi çeşitli etkinlikleri içermektedir. Bu etkinliklerle Karamanlılar, farklı sanatsal ve kültürel etkinliklere katılarak öğrenme fırsatı bulacaklardır.

davetiye.png

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber