Karaman’da İlginç Trafik Kazası

Karaman’da İlginç Trafik Kazası

Geçtiğimiz günlerde yaşanan trafik kazasının ardında polisiyelik olay çıktı

Karaman’da geçtiğimiz Cuma akşam yaşanan trafik kazasını ilginç kılan olay, kazadan yaklaşık 5 dakika önce sahibinin polisi arayarak aracım çalındı demesi oldu.

İddiaya göre araç sahibi traş olmak için perşembe pazarı civarında bir berbere girdi. Aracının da berberin önüne bıraktı. Bir süre sonra aracının yerinde olmadığını fark eden vatandaş polisi arayarak aracının yerinde olmadığını çalınmış olabileceğini söyledi.

Olayı araştırmak üzere polisler harekete geçtikleri dakikalarda ise Aktekke Meydanı saat kulesi civarında ihbara konu olan aracın 106 nolu sokak girişinde park halinde bulunan bir araca çarptığı bilgisine ulaşıldı.

kaza1-005.jpg

Kaza mahalline gelen 112 sağlık ekipleri ve trafik ekipleri olay yerinde çalıntı olduğu iddia edilen araçla kazaya karışan sürücüyü bulamadı. Çevrede yapılan incelemelerin ardından kazaya karışan sürücünün bir bayan olduğu, kaza sonra ise hızla olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.

Kaza sonrası aracının yanına gelen vatandaş ise aracının çalındığını yineleyerek şikayetçi oldu.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber