Karaman'da Kan Bağışı Kampanyası

Karaman'da Kan Bağışı Kampanyası

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri kan bakışı kampanyasında bulunacak.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri kan bakışı kampanyasında bulunacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan TOBB Genç Girişimciler icra Kurulu Başkanı Emre Öztoprak, kan bağışının önemine vurgu yapmak ve kanın sürekli bir ihtiyaç olduğuna dair farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir kampanya düzenlediklerini belirterek, tüm KTSO üyelerini ve Karamanlıları kampanyaya destek olmaya davet etti.

Başkan Öztoprak; 27 Nisan Cumartesi günü 11.00--17.00 saatleri arasında Aktekke Kent Meydanında Kızılay Kan Bağışı Kampanyası düzenlenecektir.

Başta Odamız çalışanları, meclis ve meslek komitesi üyelerimiz olmak üzere tüm gönüllüler kan bağışında bulunabilecekler.

19-67 yaş arası, en az 50 kg. üzerinde olan sağlıklı her birey kan bakışı yapabiliyor. Tüm üyelerimizi ve halkımızı kan batısı kampanyasına destek olmaya davet ediyorum" dedi. 
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber