Karaman'da Milli eğitim Camiasında Yeni Promosyonlar Belli Oldu

Karaman'da Milli eğitim Camiasında Yeni Promosyonlar Belli Oldu

Karaman'da Halkbank Merkez Şube İle İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Maaş Protokolü İmzalandı

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ayrancı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ayrancı Kaymakamlığına bağlı toplam 3.332 personelin 2021-2025 dönemi maaş ödeme işlemleri için 08.02.2021 Tarihinde Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleşen maaş promosyon ihalesi 7 bankanın katılımı ile gerçekleşti.

Yapılan açık artırma sonucunda ihaleyi 4 yıl için kişi başı 4.810 TL ile en yüksek teklifi veren Halkbank Merkez şubesi kazandı.

Halkbank Karaman Şube Müdürü Muzaffer Takar ile Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan arasında 17.02.2021 tarihinde resmi protokol imzalandı.

İmza töreninde Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan yaptığı açıklamada: sonuçtan son derece memnun olduklarını,  geçmiş üç yılda olduğu gibi önümüzdeki 4 yıl boyunca yine Halkbank Karaman Merkez şube ile çalışmaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Sonucun tüm öğretmenlerimize ve Milli Eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Halkbank Karaman Şube Müdürü Muzaffer Takar: Halkbank olarak Karaman Milli Eğitim bünyesinde görev yapan tüm öğretmen ve idari personelin her türlü bankacılık işlemlerinde yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade ederek sonucun her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

halkbank3.jpghalkbank1.jpghalkbank2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber