Karaman'da Motosiklet Otomobile Çarptı

Karaman'da Motosiklet Otomobile Çarptı

Karaman'da Otomobilin Kapısına Motosiklet Çarptı: 1 Yaralı

Karaman'da bir sürücünün park ettiği otomobilden çıkmak için açtığı kapıya arkadan gelen motosiklet çarptı. Kaza sonrası motosiklet ve üzerindeki 2 kişi yola savrulurken, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Seki Çeşme Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, M.K. yolun sağına park ettiği otomobilden dışarı çıkmak için sürücünün açtığı kapıya arkadan gelen S.A.'nın kullandığı motosiklet çarptı. Kaza sonrası motosikletle birlikte sürücü ile arkasında yolcu olarak bulunan M.A. yola savruldu. Motosiklet sürücüsü kazada yaralanmazken, arkasında yolcu olarak bulunan M.A., düştüğü yerden kalkamadı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu yaralı kadın, olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Otomobilin Kapısına Motosiklet Çarptı: 1 Yaralı

Otomobilin Kapısına Motosiklet Çarptı: 1 Yaralı

Otomobilin Kapısına Motosiklet Çarptı: 1 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber