Köklü Geçmişi İle Emlak Katılım Karaman'da

Köklü Geçmişi İle Emlak Katılım Karaman'da

Türkiye Emlak Katılım Bankası, Karaman Şubesi ile Hizmet Vermeye Devam Ediyor

2018 yılında bir katılım bankası olarak yeniden hizmet vermesi kararlaştırılan Türkiye Emlak Katılım Bankası, 2019 yılında faaliyet iznini alarak bugün 97 yıllık köklü geçmişi ve alanında uzman bankacılardan oluşan ekibiyle hizmet vermeye devam ediyor. Millî mücadele yıllarının ardından, genç Türkiye Cumhuriyeti’nin imarını üstlenmek, inşaat teşebbüslerine destek olmak ve yetimlerin hakkını korumak amacıyla 1926 yılında Emlak ve Eytam Bankası adıyla kurulan ve yıllar içerisinde değişen ülke ihtiyaçları sebebiyle birçok kez isim değişikliğine giden banka, Emlak ve Eytam Bankası olarak çıktığı yola, sırasıyla Türkiye Emlak Kredi Bankası ve Türkiye Emlak Bankası isimleriyle devam etti.

Emlak Katılım Bankası olarak yenilikçi ürün ve hizmetlerini, şubeleri ve dijital kanalları aracılığıyla tüm ülkeye ulaştıran banka hizmet ağını Karaman Şubesi ile genişletmeye devam ediyor. Emlak Katılım Karaman Şubesi, ilimize 1 Haziran 2023 tarihinden itibaren bireysel, kobi ve ticari segmentlerde hizmet vermektedir.

Katılım bankacılığı esaslarıyla hayata geçirdiği yenilikçi ürün ve çözümlerle müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, özelikle reel sektöre ve istihdama sunduğu katkılar ile nitelikli bir büyüme sağlıyor. Tamamen ücretsiz olan Havale/EFT ve FAST gibi hizmetlerinin yanı sıra 20.000’den fazla PTT ve Kamu Bankası ATM’sinden de ücretsiz işlem yapabilme hizmetini müşterilerine sunuyor. Emlak Katılım, Türkiye’de sadece kendi bünyesinde bulunan ve sektör bazlı yatırım yapmak isteyenler için geliştirdiği Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katılma Hesabı gibi sektöre kazandırdığı birçok yeni ürün ve hizmet modelleri ile katılım bankacılığının büyümesine, sektör payının artmasına önemli katkılar sağlamaktadır.

Emlak Katılım Karaman Şubesi Atatürk Bulvarı üzerinde eski hükümet kavşağında.

emlakkat.jpgscreenshot-1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber